Propolisz tinktúra
A Schrott Méhészet kiegészítő termékei
Méhviaszgyertya
Méhviaszgyertya
400 - 1100 Ft
Virágpor
Virágpor
1 500 Ft

Propolisz tinktúra

A propolisz a méhek által különböző rügyekről és fiatal cseresznye-, meggy-, nyár-, nyír-, fenyő-, luc-, és égerfaágakról begyűjtött gyanta. A méhek elsősorban fertőtlenítésre használják. Természetes "antibiotikumnak" is nevezik.

A propolisz oldat a propolisz alkoholos kivonata, propolisz tinktúra. A propoliszoldat előállításához használt alkohol koncentrációja 96%.

A propolisz számos mikroorganizmussal szemben hatékony antibiotikum, amely a nagyon ritkán fellépő allergiás tünetektől eltekintve, nem okoz mellékhatást, és nem alakul ki vele szemben rezisztencia. A fiavonok, flavonoidok, szerves savak és illóolajok az embernél katalizátorként megerősítik a szervezet immunrendszerét.

Használati utasítások:

Belsőleg megelőzésképpen 1 x 30 csepp/nap, ha betegség tünetei jelentkeznek akkor 2 x 30 csepp/nap egy kanál mézre-, vagy egy darab kenyérre csepegtetve. Én kiskanálra csepegtetem, üresen veszem be általában reggel. Íze különös, fanyar. De ne ezzel foglalkozzunk, hanem a hatásával: antimikrobiális, gombaellenes, vírusellenes, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, érzéstelenítő, sebgyógyító, immunrendszer-stimuláló, antioxidáns...

Különösen javaslom kiegészítő kezelésre: torokgyulladás, gégegyulladás, hurut, mandulagyulladás, hörghurut, légúti fertőzések, orrmelléküreg-gyulladás, vastagbélgyulladás ellen.

Külsőleg is használható: fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, antimikrobiális, érzéstelenítő, sebgyógyító.

Vásárolható kiszerelések1 üveg: 1 900 Ft (30ml-t tartalmaz egy üveg)

Online rendelés

Átvétel, fizetés és rendelési tudnivalók →